Vacatures

Vacature

Het team van Start2Move Bootcamp gaat uitbreiden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste train(er/ster).

Wie zijn wij?

Start2Move Bootcamp is een onderdeel van Fysiotherapie Hofstra, gevestigd in Schiedam en Maassluis. Naast een praktijk voor fysiotherapie en het geven van verantwoorde trainingen, zijn wij continue bezig om ook veel dieper in te gaan op de algehele leefstijl. Het hele jaar rond worden er allerlei cursussen, clinics en workshops aangeboden aan onze klanten en patiënten. Deze gaan niet alleen over training of over fysiotherapie, maar juist ook over onderwerpen die invloed hebben op iemands leefstijl. Ons doel is dat iedereen zich in ieder geval bewust gaat worden van de invloed van een bepaalde leefstijl op onze gezondheid. We zijn een groeiend en bloeiend bedrijf en we zijn op zoek naar een trainer die net zo enthousiast en fanatiek kan worden als wij.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een trainer die impulsen kan geven en niet bang is om ideeën aan te dragen en om deze ook uit te werken. Jij ziet het als een uitdaging om zoveel mogelijk klanten te kunnen binden en je doet dit dan ook graag op eigen initiatief. Samen met de andere trainers bedenk en bouw je jaarlijks een sterk programma op en je brengt dit vervolgens in de praktijk. Je kan zelfstandig werken en je vind het leuk om mee te denken in een team dat zich continue wil blijven ontwikkelen.

Ben jij flexibel en innovatief ingesteld? Volg jij op dit moment een opleiding Sport en Bewegen niveau 3/4, een aanverwante opleiding of heb jij deze opleiding al afgerond? Vind jij het leuk om op verschillende locaties outdoor trainingen te geven aan fanatieke deelnemers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De vacature kan opgebouwd worden naar 20 uur per week, maar is in eerste instantie op oproepbasis voor +/- 5 uur per week. Dit is afhankelijk van het aantal trainingen dat jij per week wilt gaan geven.

 

Wat bieden wij?

Fysiotherapie Hofstra is een behoorlijk ontwikkelde en fanatieke organisatie met veel ruimte voor eigen invulling en kwaliteiten passend bij de visie van het bedrijf. Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team van verschillende fysiotherapeuten en trainers. Wij hebben onderling een open communicatie en we sparren vaak spontaan over leuke, goede en slechte, maar ook gekke ideeën. Er is ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling op basis van trainingen en cursussen. Dit vinden wij zelfs erg belangrijk.

Stuur je CV en motivatie op naar: Dennis@fysiotherapiehofstra.nl.