Laden Evenementen

Ben jij een hardloper die net begint of wil jij er net een beetje meer uithalen dan dat er nu in zit? Wil jij leren om zonder al te veel moeite bewuster en beter te lopen? Dan is de basis hardloop cursus wat voor jou. In Nederland hebben we ongeveer 1.2 miljoen hardlopers. Hiervan komen er 780.00 per jaar bij een zorgverlener door een blessure. Met deze cursus willen we voorkomen dat jij blessures krijgt. Willen we je beter leren lopen, en we willen je vooral leren wanneer je niet moet lopen.

De cursus bestaat uit 2 avonden van 2,5 uur, tijdens deze avonden komen techniek, kracht en lenigheid specifiek voor de hardloper aan bod.
Tijdens de video analyse bekijken we je looppatroon, de trainer weet nu waar hij bij jou op moet focussen. Zo volgt iedereen op zijn niveau de cursus. Aan het einde van de cursus herhalen we het filmen en bespreken we met de groep het resultaat.
Naast dat je enorm veel leert is het ook heel erg leuk! Wij zien je graag tijdens één van onze cursussen!

Heb je op dit moment een klacht en weet je niet of je mee kan doen? In de meeste gevallen is dit gewoon mogelijk. Twijfel je dan kan je altijd even bellen.